О нас

С 2010 года, в сердце украинской природной жемчужины и исторической гордости – г. Хотин, Черновицкой области, на базе местного завода продтоваров, начала свою историю компания «Со’ок».

Сосредоточившись на производстве концентрата яблочного сока, уже с первого года существования мы достойно представили наш продукт крупнейшим украинским и европейским производителям соковых концентратов, наполнителей и напитков, и построили крепкий фундамент для дальнейшего сотрудничества.

Концентрат яблочного сока служит универсальным сырьем для соков повседневного потребления. Компания «Со’ок» с особой тщательностью и ответственностью заботится о своем вкладе в качество напитков на наших столах, которое, согласитесь, должно быть безупречным на всех этапах.

Замечательное географическое расположение завода «Со’ок» позволяет использовать для переработки экологически чистые яблоки из садов Буковины, Подолья, Закарпатья и Волыни, а технически модернизирована линия производства позволяет сохранить природные и полезные свойства яблок и производить концентрат сока высокого качества.

Спецификация продукта Apple Juice Concentrate 65 Brix – Cloudy

Apple Juice Concentrate 65 Brix – Cloudy (according to GOST 18192-72)

Flavor: Full flavored and typical of fine quality apple juice concentrate. Free fromscorched, fermented, caramelized or other undesirable flavor.
Aroma: Characteristic of apples, free from acetic, musty or otherwise foreign orders.
Appearance: Light to medium amber liquid.
Brix (Direct @ 20 deg C): 65.00 +/-0.5
Acidity: 2.50 – 4.50 as Malic
Specific Gravity: 1.35-1.36
Turbidity: < 5 NTU
Packaging: in bulk
Aprox. Shelf Life (Months): 12
Yeast & Mold: <100
Total Plate Count: <1000
Patulin: <50
Allergens: none
Pectin: none
Starch: none
Food and energy value of 100 g Carbohydrates – 52 mg, Vitamin C – 4 mg , 210 kcal .

Спецификация продукта Apple Juice Concentrate 70 Brix – Clear

Apple Juice Concentrate 70 Brix – Clear (according to GOST 18192-72)

Organoleptic parameters:
Appearance dense, almost clear liquid
Taste and smell typical for apple juice
Physical and chemical properties:
Mass fraction of dissolved dry substances,% 70-71
Titrated acidity, %
(at pH 8.1 in terms of malic acid)
3,0 – 4,0
Colour (Abs 420 nm) 0,300 – 0,500
Turbidity, NTU (when diluted to 11.2) less than 5.0
Stability ∆ NTU less than 1.0
Test for Pectin (acidified alcohol) negative
Test for Starch (iodine) negative
Hydroxymethylfurfural (HMF), mg / l less than 5,0
Patulin, mg / kg less than 0,02
Sediment free from sediment
The impurities of vegetable origin free from impurities of vegetable origin
Mineral impurities free from mineral impurities
Microbiological properties:
Total plate count, CFU / ml max 5х103
Coliform in 1,0 g negative
Pathogenic, including salmonella in 25 g negative
Yeast, CFU / g: max 2х103
Mould, CFU / g: max 5х102
Remarks:
Packaging bulk in stainless steel tanks (tanks must be labeled “for foodstuffs”)
Storage at temperature not higher than +10°C and a relative humidity max 75%
Shelf 1 year from date of production